waar zijn we nou eigenlijk mee bezig

Waar zijn we nou eigenlijk helemaal mee bezig? Dat kun je je afvragen bij het zien van deze foto. Er wordt hier een situatie geschetst waarbij er werkzaamheden worden uitgevoerd rond de Mettingenlaan in Raalte. De maximaal toelaatbare snelheid voor motorvoertuigen wordt daarbij gesteld op dertig kilometer per uur. Maar dat was toch eigenlijk al zo op die plek? We bevinden ons daar toch gewoon in een 30-kilometer-zone?

De reden dat we nog eens extra worden gewaarschuwd om toch beslist dertig te rijden, lijken de werkzaamheden even verderop te zijn. Op de plek waar die werkzaamheden precies uitgevoerd worden, aan de andere kant van het kanaal, is de maximale snelheid echter ‘gewoon’ weer vijftig. Is het dan wel nodig om een bord ‘werkzaamheden in uitvoering’ te plaatsen op een plek waar dat niet van toepassing is?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.