vooralsnog geen geld voor kunstgrasvelden

Elk sportpark in de gemeente Raalte moet in de komende jaren zeker één kunstgrasveld krijgen. Met dat voorstel kwam de VVD Raalte eind juli van dit jaar. Maar gezien de ‘Begroting 2008’, die vandaag is gepresenteerd, zijn die kunstgrasvelden nog ver weg. Het investeringsbedrag van 360.000 euro is niet gehonoreerd.

Voor voetbal op kunstgras kan men in de gemeente in 2008 dus alleen terecht in Heino. Daar ligt op sportpark De Kampen al zo’n multifunctionele grasmat. Overigens moet in de plannen – voor het aanleggen van een kunstgrasveld op elk gemeentelijk park – een uitzondering worden gemaakt voor de sportparken van SV Raalte en Rohda Raalte. Deze sportverenigingen worden meegenomen in de plannen voor de herontwikkeling van sportpark Tijenraan, waarin wel ruimte is opgenomen voor de aanleg van kunstgras.

“De visie voor de herontwikkeling van het gebied Drostenkamp/ Tijenraan is nog altijd niet duidelijk, dus gaan we nu niet lukraak kunstgrasvelden aanleggen”, aldus wethouder Blijdenstein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.