thema avond zorgen voor elkaar nuttig

Wethouder Elshof (CDA) blikt tevreden terug op de thema-avond ‘Zorgen voor elkaar’, die zijn partij maandag hield in het Annahuis. “De bijeenkomst was goed bezocht, door met name veel mensen die zeer betrokken zijn bij de zorg. En aan de hand van een aantal stellingen werd er veel gesproken en nuttig gediscussieerd.”

De thema-avond begon met een theatervoorstelling van de groep Mini-X-theater, die volgens Elshof de kern van de avond aanstipte. “In de act werd namelijk uitgebeeld, dat men tegenwoordig eerst heel veel papieren moet invullen voordat er iets wordt gedaan. Als gevolg hiervan ziet men vaak door de bomen het bos niet meer.”

Na de act nam gespreksleider Eddy van Hijum, Tweede Kamerlid namens het CDA, het woord. Hij stelde de aanwezigen onder andere de volgende vragen: Zorgen we voldoende voor elkaar? Is eenzaamheid een groot maatschappelijk probleem? En wordt je met een hulpvraag van het kastje naar de muur gestuurd? Naar aanleiding van deze vragen ontstonden er discussies en was er ook ruimte voor het delen van ervaringen.

CDA Raalte wilde met deze thema-avond, aan de vooravond van de politieke beschouwingen in de gemeenteraad, vooral polsen hoe men tegen de zorg in Raalte aankijkt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.