sbs 6 voor opnames hart in aktie in raalte

Hart in Aktie heeft vandaag opnames gemaakt in Raalte. Het populaire programma van SBS bereidde een uitzending voor op de Raarhoeksweg, tegenover Recreatieboerderij De Flierefluiter. Hoewel wij vandaag zelf slechts een cameraman wisten te spotten, was er wel gedurende de hele dag al veel bedrijvigheid rond de betreffende woning te zien.

Verschillende bedrijven uit de regio waren aanwezig om allereerst het erf rond de woning van een grondige renovatie te voorzien. Maar ook binnen werd er ongetwijfeld al hard geklust, gezien de aanwezigheid van Boerhof Projectinrichters uit Heeten.

Hart in Aktie is een programma waarbij Natasja Froger mensen met verschillende problemen helpt. Deze kunnen heel groot, maar ook juist heel klein van aard zijn. Zo worden er wel eens hele huizen verbouwd, maar ook gewoon een dagje uit voor een persoon die het heel erg moeilijk heeft gehad in een bepaalde periode is al regelmatig voorbij gekomen in het programma.

Het hoe en waarom SBS vandaag in Raalte neer is gestreken is bij ons nog niet bekend, maar de hoeveelheid mankracht en kraanwagens vertellen ons in ieder geval dat het niet om een kleine operatie gaat. De afleveringen van Hart in Aktie worden iedere woensdagavond om 20.30 uur uitgezonden op SBS 6. Wanneer de aflevering uit Raalte op televisie verschijnt is nog niet bekend, vermoedelijk al volgende week.

Update 20:14 uur

De oplettende bezoeker heeft bovenstaand verhaal vanmiddag al kunnen lezen op Salland Centraal. Enige navraag leerde ons dat de betreffende familie op dat moment zelf nog niet op de hoogte was van de verrassing van Hart in Aktie, waarop wij besloten dit artikel tijdelijk offline te halen. Inmiddels is de familie ook op de hoogte; voor ons reden om het artikel met terugwerkende kracht alsnog te plaatsen.

Zie ook: SBS 6 Hart in Aktie: Editie Raarhoeksweg

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.