Home / archiefcentraal / sbs 6 hart in aktie editie raarhoeksweg

sbs 6 hart in aktie editie raarhoeksweg

SBS Hart in Aktie is bedoeld om bijzondere mensen te verrassen. Vanavond lukte dat buitengewoon goed op de Raarhoeksweg in Raalte. De familie Kelder – met name de man des huizes Rens – werd in het zonnetje gezet met een volledig gerenoveerde schuur.

De camera’s lopen, presentatrice Natasja Froger doet verslag en de familie zelf? Gewoon… die neemt alles stralend en glunderend in zich op. Want dit was écht een verrassing.

Hart in Aktie is een programma waarbij Natasja Froger mensen met verschillende problemen helpt. Deze kunnen heel groot, maar ook juist heel klein van aard zijn. Zo worden er wel eens hele huizen verbouwd, maar ook gewoon een dagje uit voor een persoon die het heel erg moeilijk heeft gehad in een bepaalde periode is al regelmatig voorbij gekomen in het programma.

Voor de familie Kelder geldt in feite een combinatie van beide. Man des huizes is een lange tijd ernstig ziek geweest en zijn gezichtsvermogen is aan de slechterende hand. Maar hij heeft een ongegronde passie voor muziek, en dan met name voor het drummen. Dat kan hij in de toekomst nu mooi in zijn schuur doen, want die is door verschillende bedrijven uit de regio vandaag omgebouwd tot een heuze muziekstudio.

Zie ook: SBS 6 voor opnames Hart in Aktie in Raalte

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.