Home / archiefcentraal / plezier hoog in t vaandel bij schoolvolleybal

plezier hoog in t vaandel bij schoolvolleybal

Een drukte van belang. Dat is het vandaag in en rondom sporthal Tijenraan in Raalte. Daar strijden alle basisschoolleerlingen (groepen 5 en 6) uit de voormalige gemeente Raalte – dus zonder Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis – om de felbegeerde titel: Beste volleybalschool.

Uiteraard staat plezier hoog in het vaandel tijdens dit toernooi, dat jaarlijks op poten wordt gezet door volleybalvereniging Salvora uit Raalte. Maar naast plezier is er hier en daar natuurlijk ook sprake van een stuk fanatisme. En als de kinderen dan even verslappen, dan zorgen de begeleidende docenten er wel voor dat het team weer scherp wordt. Tja, want verliezen van een andere school is nooit leuk! Ook voor docenten niet…

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.