minicamping t linderhof beste in overijssel

Minicamping ’t Linderhof, aan de Raamsweg in Mariënheem, is door VeKaBo (vereniging voor kampeerboeren) uitgeroepen tot beste minicamping van Overijssel. Het is dit jaar voor het eerst dat de verkiezing is gehouden.

Bij VeKaBo zijn meer dan 1.000 campings aangesloten. Gasten die op een VeKaBo camping verbleven konden via staging2.vekabo.nl of via het evaluatieformulier in de kampeergids, de door hen bezochte camping beoordelen. Uit al die beoordelingen is dus gebleken dat ’t Linderhof de beste van Overijssel is. Daarnaast is de Mariënheemse minicamping ook nog eens tweede geworden in de regio Noordoost (Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel).

De minicamping van Henri en Evelien Krisman is allereerst door de gasten beoordeeld en daarna door de VeKaBo getoetst op verzorging/onderhoud, indeling, gastvrijheid, voldoen aan alle wettelijke regels en de eisen van de VeKaBo. “Rust, ruimte en recreëren is de slogan die van toepassing is op onze camping”, aldus Henri en Evelien. “De gasten waarderen niet alleen de camping, maar ook de veelzijdigheid van de omgeving.”

Iedereen die van rust, wandelen en fietsen houdt behoort tot de doelgroep van ’t Linderhof. “Onze gasten zijn voornamelijk 50-plus en gezinnen met jonge kinderen.” De minicamping bestaat uit alleen toeristische staplaatsen, vijftien stuks van 110 tot 150 vierkante meter. Klik hier voor meer info over ’t Linderhof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.