lintje voor topvrijwilligster annie wijnberg

De 73-jarige Annie Wijnberg-Knobben is zojuist benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. In de kantine van Rohda Raalte, tijdens de receptie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de supportersvereniging Rood-Geel, kreeg zij het lintje opgespeld door burgemeester Pieter van Veen.

Annie, zelf medeoprichter van Rood-Geel, was natuurlijk compleet verrast. De topvrijwilligster is nog altijd algemeen bestuurslid van de supportersvereniging van voetbalvereniging Rohda Raalte, want dat is Rood-Geel per slot van rekening. Ook verricht Annie Wijnberg vele hand- en spandiensten, onder andere voor de bingo, jeugdevenementen en het zaalvoetbaltoernooi.

Voordat de Raaltese op 11 oktober 1982 samen met een groepje anderen Rood-Geel oprichtte, was Annie overigens al actief als vrijwilligster in de kantine van Rohda. Sinds 1975 om precies te zijn en ook nu is ze nog regelmatig in de kantine te vinden. Naast al haar vrijwillige werkzaamheden voor Rohda is de 73-jarige clubvrouw ook nog eens twintig jaar vrijwilligster geweest bij de Stichting Stöppelhaene, waar ze van 1982 tot 2002 deel uitmaakte van de groep die jaarlijks de Sallandse Herberg bemenst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.