Home / archiefcentraal / jeugd timmert er flink op los in marienheem

jeugd timmert er flink op los in marienheem

In manege Bartels wordt momenteel hard gewerkt. Nee, het gaat hier niet om een verbouwing. Het is de Mariënheemse jeugd dat aan het timmeren is, in het kader van het jaarlijkse houtdorp. Het is de elfde keer dat deze activiteit voor de basisschooljeugd wordt georganiseerd.

De kinderen vermaken zich tijdens hun herfstvakantie opperbest en alles is perfect geregeld. Ook de locatie is natuurlijk ideaal. In de stal van manege Bartels hebben de kinderen alles bij de hand: toiletten, een kantine om te koken en eten, noem maar op. Beter kan bijna niet.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.