in raalte gesneuvelde geallieerden herdacht

De vijftig geallieerden die in Raalte sneuvelden tijdens de oorlog, zijn vandaag herdacht. Daarbij waren aanwezig de Nederlandse afdeling van de Royal Canadian Legion, de Royal British Legion en diverse lokale instellingen en organisaties.

Na een viering in de Plaskerk ging de stoet naar de begraafplaats aan de Westdorplaan waar The Last Post werd gespeeld. Tijdens de ceremonie op de begraafplaats brachten twee Amerikaanse oorlogsvliegtuigen een bijzonder eerbetoon aan de gesneuvelde geallieerden. Ze voerden een Fly-by uit.

Zie ook de vooraankondiging van deze bijeenkomst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.