Home / archiefcentraal / hoog niveau tennis bij overijsselse masters

hoog niveau tennis bij overijsselse masters

Afgelopen weekend werd er voor de twaalfde keer de Overijsselse Tenniskampioenschappen gehouden door de KNLTB District Overijssel. Voor de tweede maal was het Racketcentrum Ramele in Raalte de plaats van handeling, temeer omdat er bij slechte weersomstandigheden uitgeweken kan worden naar een zestal binnenbanen.

En dat bleek nodig, aangezien de aanhoudende regen op zaterdag niet uitnodigde om op de gravelbanen buiten te spelen. Zondagmiddag bleef slecht weer de sporters en sportliefhebbers bespaard. Het was een stralende dag voor deze tijd van het jaar, met bovendien goede wedstrijden op hoog niveau in verschillende categorieën tijdens de Overijsselse Masters.

Het toernooi, georganiseerd door de KNLTB District Overijssel, kan met recht een kampioenschap der kampioenen worden genoemd. Degenen die de meeste punten hebben gehaald in de zomertoernooien zijn namelijk voor de Masters uitgenodigd. Daarin werd een drietal wedstrijden uitgemaakt wie de ‘Master’ in zijn of haar speelsterkte is. Bovendien streden de deelnemers om een pot met prijzengeld van 4.250 euro.

De kampioen in de hoogste klasse bij de heren werd uiteindelijk Justin Eleveld, die de titel eenvoudig kreeg toegeschoven na opgave in de finale van de als eerste geplaatste Bob van Duijn. Bij de dames bleek Lisa Borckink te sterk voor Mariëlle van der Giessen uit Bathmen. Het krachtsverschil tussen beide dames bleek simpelweg te groot. De einduitslag van de overige categorieën vind je hieronder in PDF of door hier te klikken.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.