honderden meiden in de watten gelegd

Enkele honderden meiden tussen de 12 en 18 jaar uit Raalte en omstreken zijn vandaag afgekomen op de Meidenverwendag van Landstede Welzijn. In de grote zaal van De Leeren Lampe was het vanmiddag dan ook één grote meidenboel.

De jonge meiden konden zich van 14.00 tot 17.00 uur lekker laten verwennen. Door bijvoorbeeld heerlijk onderuit te zakken in een kappersstoel of bij een visagist langs te gaan. Verder was er een modeshow, waren er verschillende instanties (zoals de politie) aanwezig om voorlichting te geven en werden er meerdere workshops gegeven. Vooral het laten zetten van een ‘henna tattoo’, viel bij veel meiden in de smaak. Voor die tafel stond dan ook de gehele middag een lang rij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.