helami kijkt al uit naar ponyweek 2008

Het bestuur van Stichting Helami (organisatie Ponyweek Heeten) wil via deze weg alle commissies en werkgroepen bedanken voor hun inzet. “Het is een geweldige week geworden, waarin geen enkel verkeerd woord viel te noteren. Ook het publiek verdient een pluim voor het massaal bezoeken van de pony-evenementen. Voor alle medewerkers is het een uitdaging om met nog meer energie te werken aan de editie van 2008.”

Traditiegetrouw werd vrijdagavond het Heeten Festival gehouden. In een zeer strak tempo werden de diverse acts gepresenteerd, waarna dj Robbert nog een uurtje het publiek vermaakte. Wat opviel is, dat beide delen Jeugd en Senior vlekkeloos in elkaar overliepen. Het publiek genoot met volle teugen van deze puur Heetense avond.

Het Pleinpopfestival op zaterdagavond had dit keer een breed scala aan topbands gecontracteerd. Opvallend was dat het publiek zich niet liet afschrikken door de aanvankelijke regen, want later op de avond was het openluchtplein weer gezellig druk. Jong en oud kon zijn eigen muziekkeuze bezoeken om daarna weer gezellig samen het feest af te sluiten.

Zondag (slotdag) was voor het eerst een top-familiedag. De schoolkinderen werden bezig gehouden met ‘All in the Family, een spelprogramma rond het thema Piraten. De jumpstyle-clinic was een reuze succes, vooral omdat de band Climax de jeugd daarna nog gelegenheid gaf om verder te jumpen. Toen waren ook de deelnemers aan de fietstocht weer terug in de tent. Terwijl de kinderen dansten, dronken de ouders gezellig een glaasje op deze fantastische Ponyweek.

Bij dit bericht, nog éénmaal de complete fotoreportage, inclusief foto’s van de fietsroute op zondag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.