grote opkomst bij zondags jubileumconcert

Het jubileumconcert ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van Zang- en Oratoriumvereniging uit Raalte was zondagmiddag een groot succes.

In een zeer goed gevulde basiliek van de Heilige Kruisverheffing brachten het jubilerende koor en het ruim dertig musici tellende orkest van het Ensemble Conservatoire een prachtige uitvoering van ‘Die Jahreszeiten’ van Joseph Haydn ten gehore.

Het koor was voor deze speciale aangelegenheid aangevuld met drie professionele solisten, onder leiding van dirigente Gerlinde Hulshof. Zowel het koor, de solisten als het orkest leverde een uitmuntende prestatie met de uivoering van dit meesterwerk.

De veelheid aan stemmen en de subtiele inbreng van solisten en orkest brachten prachtige contrasten uit het werk van Haydn naar voren. Voorzitter Marja Reimert bedankte na een langdurig ovationeel applaus dan ook zeer terecht alle medewerkers voor hun uitstekende prestatie. Een extra warm applaus was er voor dirigente Gerlinde Hulshof.

Het jubileumconcert bleek uiteindelijk een groot succes. Lovende woorden van de vele muziekliefhebbers na afloop bij de uitgang van de kerk bevestigden dat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.