Home / archiefcentraal / globe cheque uitgereikt aan familie huisman

globe cheque uitgereikt aan familie huisman

Harrie en Marian Huisman uit Mariënheem hebben uit handen van Nel Bolink (namens Globe Reisburo Raalte) de reischeque – ter waarde van 200 euro – van onze zomeractie ‘Zet je vakantie centraal’ in ontvangst genomen.

Harrie en Marian stuurden ons een prachtige foto, genomen op de boerencamping Hubertshoeve in Walem (Zuid Limburg). De foto illustreert exact het kamperen bij de boer en heeft alles in zich. Ondanks het feit dat Harrie en Marian niet echt reislustige types zijn, zijn de twee uiteraard zeer blij met hun prijs. Wat ze met de reischeque gaan doen, weten ze nog niet!

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.