fashion 2day prijkt nu ook op de voorgevel

Sinds gisteren prijkt de naam van ‘Fashion 2day’ op de voorgevel van de kledingzaak aan de Schoolstraat in Lemelerveld. Fashion 2day is al enige tijd de nieuwe naam van ‘Kleinmeulman Mode’.

Er is het afgelopen jaar dan ook het nodige gewijzigd binnen de winkel, maar nu is de nieuwe naam dus tevens aan de buitenkant van het pand te vinden. “Het is een frisse nieuwe naam”, zegt Willy Herzberg, inmiddels een jaar eigenaresse van de kledingwinkel in Lemelerveld. “Vanwege onze vele merken, beschikken wij altijd over de laatste mode. Oftewel: Fashion 2day, mode van vandaag.” Kijk voor meer info op staging2.fashion2day.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.