een prachtig uitzicht op de belgische maas

Nog altijd hebben we onze actie ‘Zet je vakantie centraal’ niet afgesloten, en dat is maar goed ook. In navolging van de dames Joyce Hendriks en Linda Peppelman ontvingen we wederom een verlate vakantiefoto, en daarmee een nieuwe inzending die mee dingt naar de reischeque van 200 euro, beschikbaar gesteld door Globe.

Jan en Irna Temmink uit Raalte zoeken de vakantievreugde al jaren relatief dicht bij huis. Want ook in de Belgische Ardennen kan er genoten worden van een schitterende omgeving, en bovendien van mooi en lekker weer. Dit jaar ging de vakantie richting Dinant, waar het volgens de Temminks prima vertoeven is. Bovendien hadden ze prima weer om allerlei dingen te ondernemen, zoals wandelen en fietsen om ondertussen de omgeving te verkennen.

En dat de omgeving een bezoekje waard is blijkt wel uit hun ingestuurde vakantiefoto. Het kiekje is genomen vanaf de Citadel in Dinant en kijkt uit op de Belgische Maas. “Het uitzicht was in één woord prachtig”, zo vertelt Irna.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.