duizenden huldigen maaike op grote markt

Waren het er twee- of drieduizend? Maakt niet uit. Meer konden er niet bij op de Grote Markt in Raalte. Daar werd Maaike Jansen vanmiddag gehuldigd omdat ze gisteren Popstar van Nederland werd. Uit veiligheidsoverweging werden er zelfs dranghekken geplaatst, want het was echt dringen en een enorm feest.

En het werd ook nog eens een keer een verrassing. Van de deelnemers die de laatste weken nog meededen in So You Wannabe a Popstar was eigenlijk alleen Tessa er niet. Die zal in Abbenes een feestje gehad hebben. Maar Willem, Tim en Henry waren er wel.

De fotoreportage die Annet van Raalten maakte is wel zo ongeveer het einde van een lange reeks verslagen van drie maanden So You Wannabe a Popstar. Het moet nu zo zoetjes aan even gedaan zijn met de Maaike-hype. Of het moet zijn dat Maaikes hit als een speer gaat en dat we straks weer een nummer 1 op de landelijke hitlijsten uit Raalte hebben. Aan SBS zal het niet liggen. Als je naar hun site gaat, kun je eerst Maaike’s hit downloaden. Daarna moet je actief doorschakelen naar de echte SBS-site.

Een beetje illegaler kan het trouwens ook wel. Daarvoor moet je even naar You Tube. Dan krijg je de versie die gisteravond door SBS is uitgezonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.