drie punten in uitwedstrijd voor rohda

Rohda wist ook vandaag drie punten mee terug te nemen naar Raalte. Na een gelijkopgaand begin kreeg NEC in de 24e minuut een penalty. Deze werd gekeerd door doelman Ruben Tepperik. Na de gemiste strafschop werd er door Rohda meer druk gezet. Toch stond er in de rust nog steeds 0-0 op het scorebord.

In de tweede helft werd Onur Yürükel in het veld gebracht. Door hem ontstond er meer gevaar, wat leidde tot de 1-0, gemaakt door Dirk Jan Klijn Velderman. Rohda bleef na het doelpunt rustig en wist de wedstrijd goed uit te spelen. Al met al mag gesproken worden van een verdiende overwinning.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.