deel broekelo parcours dwars door maisveld

De organisatie van de boscross Broekelo in Broekland is er klaar voor. De fraaie omgeving van Landgoed ‘Het Neppelenbroek’ is zaterdag en zondag weer het decor voor een spectaculaire boscross voor paarden en pony’s. Het succes van de eerste editie van het evenement gaf de organiserende vereniging De Horstruiters voldoende vertrouwen voor een vervolg.

Vanmiddag is het parcours voor de deelnemers om 15.00 uur gereed voor verkenning. Al zat er de afgelopen dagen nog wel een groot obstakel in het parcours. “Omdat de maïs nog niet rijp is, is er op een perceel maïs blijven staan”, zegt organisator Marcel Journée. “De eigenaar heeft ons voortgeholpen, hij heeft door het maïsveld een baan van vijf meter breed laten hakselen. Het ziet er spectaculair uit. Wij zijn zelf erg enthousiast over het parcours. De weersvooruitzichten zijn perfect. Laat ze maar komen.”

Zie ook: Inschrijving voor boscross ‘Broekelo’ gestart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.