Home / archiefcentraal / blijdenstein officieel beedigd tot wethouder

blijdenstein officieel beedigd tot wethouder

Lang heeft ze er op moeten wachten, maar gisteravond was het moment dan eindelijk daar. De 39-jarige Yayeri Blijdenstein (VVD) is tijdens de raadsvergadering officieel beëdigd tot wethouder van de gemeente Raalte. De opvolgster van Jean Paul Gebben kreeg uiteraard de nodige felicitaties. Benne Solinger was erbij en legde dit op de plaat vast.

Naast Blijdenstein stond ook Piet Pont in de schijnwerpers. Pont – eveneens VVD – neemt het vrijgekomen plekje van Blijdenstein over in de raad. Pont nam in maart 2006 na een periode van twaalf jaar afscheid van de raad, maar kan daar nu nog ruim 2,5 jaar aan vastknopen. Ook het nieuwe raadslid nam gisteravond natuurlijk de nodige felicitaties in ontvangst.

Zie ook: Blijdenstein vaart zelfde koers in eigen stijl

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.