bewoners de hartkamp genieten van bello

Steeds vaker wordt een bepaalde dag uitgeroepen tot ‘dag van de…’ Zo is het vandaag werelddierendag en was het afgelopen maandag de ‘dag van de ouderen’. Ook de bewoners van verpleeghuis de Hartkamp werden deze dag in het zonnetje gezet.

‘s Ochtends was er voor alle bewoners een huifkartocht door Raalte. En ’s middags kon er een ritje worden gemaakt met treintje ‘Bello’. Tijdens het ritje werd er een tussenstop gemaakt bij Tivoli, voor koffie of chocolademelk met slagroom en iets lekkers. De medewerkers dagbesteding van de Hartkamp hadden zich voor de gelegenheid in prachtige vlinderpakken gehuld en gingen begeleid door muziek alle afdelingen langs met een traktatie voor de bewoners. Al met al was het een gezellige, geslaagde dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.