vlooienmarkt is en blijft grote publiekstrekker

Als je een lijst opstelt met grote evenementen in de regio, dan mag de jaarlijkse vlooienmarkt in Heeten op die lijst absoluut niet ontbreken. Vandaag stond die grote vlooienmarkt weer op het programma en inderdaad… het was er wederom gigantisch druk.

Vele koopjesjagers trokken al vroeg naar Heeten, want zoals het vaak gaat op dit soort markten: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De vlooienmarkt was in het verleden alleen altijd op het Dorpsplein, maar door de jaren heen werden de Dorpsstraat, de Holterweg, de Herfkensstraat, de Koopmansstraat en sinds kort ook de Van Walbekstraat tot marktterrein omgedoopt. Dat moet ook wel, want hoe raak je anders twee kilometer kraamlengte (340 standhouders) kwijt?

Hoe dan ook, het draait op zo’n rommelmarkt natuurlijk om dat ene koopje! En als dat koopje nu een keer niet te vinden was, dan kon je na wat rondstruinen over de markt altijd nog in de feesttent terecht. De populaire band ‘One Two Trio’ kreeg de stemming er in ieder geval prima in.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.