sv raalte geeft overwinning uit handen

SV Raalte heeft zichzelf zondagmiddag een niet al te beste dienst verleend, door met 3-3 gelijk te spelen tegen de gasten van Dieze West. Het begon allemaal heel hoopvol. Raalte kwam na een mooie aanval, die goed werd afgemaakt door Avni Celen, op een verdiende 1-0 voorsprong.

Van een echt overwicht was geen sprake, maar ook Dieze kon geen grote kansen creëren. Een grote kans was er wel voor wederom Avni, die de bal heel mooi over de keeper lobte. Maar de Raalte-speler zag zijn poging op de lat belanden. In de nastoot probeerde Yoeri van Til de bal binnen te koppen, maar hij werd hierbij onreglementair gehinderd. Resultaat: een strafschop én een rode kaart voor de speler van Dieze West. De strafschop was gesneden koek voor captain Gerben Wijnhout. Deze 2-0 was ook de ruststand.

De tweede helft stond bol van de ‘honderd procent kansen’ voor Raalte. Elke keer sneed Raalte weer door de Zwolse defensie, maar elke keer werden grote kansen gemist. Zoals dat dan gaat in het voetbal, maakte Dieze West de aansluitingstreffer. Raalte voelde de druk en maakte ook de 3-1 via Fuat Büyüktas, na een goede voorzet van Nick van Tolij.

De aftrap na de 3-1 was de inleiding voor het mooiste doelpunt van de middag. De captain van Dieze plaatste de bal vanaf de middenlijn in de kruising en verschalkte Roy Tiggelhoven hiermee. Ook na de 3-2 kwamen er nog goede kansen voor Raalte, maar deze werden niet benut. Dieze kwam er via een counter uit, waarna de spits werd neergehaald. Yoeri van Til kreeg hierdoor een rode kaart, terwijl hij niet bij de actie betrokken was. Het gevolg: de penalty werd binnengeschoten, waardoor Raalte onnodig twee punten verloor.

Refik Köse maakte een serie foto’s van de wedstrijd. In de fotoreportage ook nog foto’s van vorige week: SC Overwetering – SV Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.