sv raalte a1 verslaat rohda a2 met 1 0

Rohda A2 – Raalte A1: 0-1. De wedstrijd werd zaterdag gespeeld op het Rohdaveld, kort na het middaguur. Publieke belangstelling: bijna honderd mensen. Een wedstrijd die nooit het nieuws haalt, maar als je er een tijdje naar staat te kijken, vraag je je af: waarom eigenlijk niet?

Als Rohda en Raalte tegen elkaar spelen geeft dat altijd een extra lading. Daarbij gaat het om de betere A-jeugdspelers van beide verenigingen, spelers dus, die we vermoedelijk over een paar jaar wel ergens in het eerste zien spelen. Het was dan ook een alleraardigste wedstrijd met goed voetbal. Een wedstrijd die – moeten we eerlijk zeggen – bij ons het nieuws ook niet gehaald had, als daar Ferdinand Martens van SV Raalte langs de lijn had gestaan met foto-apparatuur zoals je dat bij profwedstrijden ook wel tegenkomt. Ferdinand stuurde ons de bijgaande foto’s.

En wij hopen natuurlijk dat goed voorbeeld doet volgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.