streetlive valt zo goed als in het water

StreetLive werd gisteren een beetje CaféLive. Want vanwege de regen ging slechts een enkele act door op straat. Daar waar mogelijk werd er binnen – in het café – opgetreden, maar vaak werden de spectaculair ogende acts gewoon afgelast.

Vooral waar het ging om acrobatiek en letterlijke hoogstandjes vanwege trapezewerk en dergelijke was het gewoon te gevaarlijk de optredens buiten door te laten gaan. En ja, binnen doe je dat soort werk ook niet gauw.

Vijf keer had de organisatie goed weer gehad. Dit jaar was het dus huilen met de pet op. De hele dag regen. Van de vroege ochtend tot de late avond. Als er opgetreden kon worden, gebeurde dat voor slechts een handje vol publiek, want met dat weer ga je ook niet voor de lol een middagje straatleven.

StreetLive Raalte is een internationaal straattheaterfestival, waar (met medewerking van Overijssel op Straat) over het algemeen spraakmakende en hilarische acts te zien zijn. Een keur van artiesten brengt humor, cultuur en verwondering op straathoeken en pleinen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.