stemming zit er al goed in bij ponyweek

Twee dagen is de Ponyweek Heeten, het plaatselijke dorpsfeest, nog maar aan de gang, maar de stemming zit er nu al goed in. En dat terwijl er nog zeven dagen zijn te gaan!

Gisteren ging de dag in Heeten van start met ‘Frühschoppen’. Ruim 200 bezoekers kwamen genieten van een gevarieerd buffet. Frühschoppen in Heeten lijkt zich steeds meer te ontwikkelen naar een streekactiviteit. Ook mensen uit omliggende dorpen waren van de partij (Heino, Okkenbroek), maar ook trouwe fans van de Edelweiss Kapelle uit het Twentse Gelselaar.

Na de pauze gingen zelfs de voetjes van de vloer en werd gezellig de polonaise gelopen. Aan het einde van de middag was er een verloting met drie gelukkige winnaars. Zij gingen naar huis met een vleespakket.

Niet alleen bij het Frühschoppen was het gister druk, want ook in de manege bij het mennen was de publieke belangstelling zeer groot. Bij de waterbak, de traditionele trekpleister, en ‘bie de koele’ stond het zwart van de mensen. De drukte begon volgens de organisatie al om 10.00 uur, veel eerder dan anders. Op de terrasjes in de manege was al vroeg geen stoel meer vrij.

Tot slot de jaarlijkse motortoertocht. Deze heeft gisteren alle records gebroken. Maar liefst 185 combinaties gingen de weg op, gesteund door het mooie weer en het fraaie parcours. De verenigingsprijs ging naar motorclub Keizer Karel uit Nijmegen. Zij stuurden negentien deelnemers. Behoudens een beetje blikschade is iedereen veilig thuis gekomen. Een pluim voor de organisatie MC FreeWheels uit Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.