smullen van bacon and eggs op de markt

Ter promotie van de markt in Raalte kan iedereen vanochtend gratis aanschuiven aan één van de ontbijttafels, die vooraan staan opgesteld. Al moet er wel eerst een rondje over de markt worden gemaakt, want zonder bonnetje geen ontbijt. Hoe kom je dan aan zo’n bonnetje? Nou, gewoon even een product kopen bij één van de marktkooplieden. Een appel is bij wijze van spreken al voldoende.

Gezien de wachtrij voor het ontbijt, is de animo voor de markt in Raalte nog altijd groot. De tafels zitten bomvol en volgens één van de vrijwilligers wordt het in de loop van de ochtend alleen maar drukker. “Deze wachtrij is nog niet zo lang. Moet je straks rond half elf eens weer kijken, dan is de rij véél langer. Ook niet zo gek, want die mensen hebben natuurlijk allemaal nog niks gegeten”, zegt hij met een knipoog.

Overigens was ook wethouder Ben Haarman vanochtend al vroeg van de partij. Hij gaf rond 9.30 uur het officiële startsein voor de ingebruikname van de nieuwe stroomvoorziening op de markt.

Zie ook: Iedereen uitgenodigd voor ontbijt op de markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.