sallands wijn en bierfeest van polyhymnia

Het Sallandse Wijn en Bierfeest werd vrijdag en zaterdag door muziekvereniging Polyhymnia georganiseerd, om op die manier meer feestelijkheden op het Kroonplein in Lemelerveld te krijgen. Gezien de foto’s die we toegezonden kregen, is dat goed gelukt.

Vrijdag begon het feest met een optreden van het shantykoor De Bargzangers uit Lemele, bloaskapel De Heujschudders en dj Koen Herbrink. Zaterdag was er een wijnproeverij, verzorgd door de Lemelerveldse wijngaard Op den Pas en een kaasproeverij van kaasboerderij ‘De Heileuver’. ’s Avonds traden het Vilsterse shantykoor De Stuwzangers en Marcel Reimink samen met De Heujschudders op. De Lemelerveldse Havenzangers waren er ook.

Eerlijk gezegd is ons nog niet ter ore gekomen of het druk was (wie er was, mag het zeggen). Maar de foto’s zeggen dat het er gezellig is geweest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.