raalte 3 0 verlies heeft t zwaar in 4e klasse

SV Raalte heeft het moeilijk in de vierde klasse H. Vorig jaar rechtstreeks kampioen geworden, nu een klasse hoger strijdend voor in elk geval lijfsbehoud. Dat lijkt een opdracht waar nog wel hard voor geknokt moet gaan worden. Tot op heden staat de teller op vier puntjes.

Onze verslaggever kreeg de laatste tegengoal van Helios zojuist live mee van SV Raalte-PR-man Refik Köse: “Hij gaat recht op de keeper af. Recht er op af. Moet hem passeren. Ja, tja, 3-0.”

Köse: “Maar dat gaat nog helemaal goed komen met ons. Vorige week hadden we wel met 6-0 kunnen winnen en dan wordt het uiteindelijk toch nog 3-3. Dat gebeurt natuurlijk niet iedere keer. We gaan nog wel wat puntjes pakken. Het is nu nog veel te vroeg voor conclusies.”

Voor alle voetbaluitslagen in Salland en het wedstrijdverloop zie: LIVE Voetbal in Salland

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.