Home / archiefcentraal / prachtige show van alles wat mode is

prachtige show van alles wat mode is

De Raalter modezaken hebben vandaag de wintermode aan een groot publiek geshowd. Alle zaken die maar iets met mode te maken hebben, werkten mee aan de prachtige modeshow in het hartje van Raalte. Wie er bij was – en dat waren er veel – weet waar hij (of zij natuurlijk) in de winter mee voor de dag kan komen. En waar dat te koop is.

De show ging niet alleen over kleding, maar ook over haardracht, make up, schoenen, brillen, sieraden. De modeshow was voor kinderen, voor tieners, voor jong volwassenen, voor ouderen. Een modeshow voor iedereen dus op alle gebied. Vandaar dat het zo druk was. Veel meer tekst willen we er overigens niet aan besteden. De foto’s van Annet van Raalten zeggen veel meer. De foto’s van het publiek zijn van Ronnie Koggel.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.