Home / archiefcentraal / prachtige fotos van hellendoorn rally

prachtige fotos van hellendoorn rally

Wie gisteren zwaar motorgeronk in de omgeving van Luttenberg hoorde, die hoorde de Hellendoorn Rally. Die is gisteravond van start gegaan. Vandaag wordt een lange tweede etappe afgewerkt met maar liefst twaalf klassementsproeven.

Om half acht vanavond wordt de winnaar gehuldigd in manege ‘t Oale Spoor in Hellendoorn. Het centraal serviceterrein is op industrieterrein De Mors in Rijssen. Dat is voor de liefhebber natuurlijk een verplicht bezoekje waard.

Omdat de organisatie pas in de loop van dit jaar op poten stond, telt de 26ste Hellendoorn Rally dit seizoen niet mee voor het Rallyclinic Dutch Open. Toch stonden gisteren vrijwel alle deelnemers aan het Nederlands kampioenschap aan de start. Als vanouds is ook een flink aantal buitenlandse rijders in actie gekomen. Hier kun je de uitslagen vinden. Maar voor mooie foto’s moet je bij ons zijn.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.