ponymarkt handjeklap en de koop is rond

De derde dinsdag van september staat in ons land alom bekend als Prinsjesdag. Maar in Heeten spreekt de vierde woensdag in september echter meer tot de verbeelding, want dan staat de jaarlijkse pony- en paardenmarkt op het programma.

Traditiegetrouw komen hiervoor gigantisch veel pony’s, paarden, handelaren, standhouders en dagjesmensen naar Heeten. Zo ook dit keer. De 46ste jaarmarkt begon vanochtend al vroeg. Om 5.30 uur verschenen de eerste pony’s al op het marktplein. In tegenstelling tot het moderne internetkopen wordt in Heeten de handel dus nog eerst goed bekeken, beknepen en besproken, alvorens met handjeklap de koop wordt gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.