Home / archiefcentraal / ponymarkt handjeklap en de koop is rond

ponymarkt handjeklap en de koop is rond

De derde dinsdag van september staat in ons land alom bekend als Prinsjesdag. Maar in Heeten spreekt de vierde woensdag in september echter meer tot de verbeelding, want dan staat de jaarlijkse pony- en paardenmarkt op het programma.

Traditiegetrouw komen hiervoor gigantisch veel pony’s, paarden, handelaren, standhouders en dagjesmensen naar Heeten. Zo ook dit keer. De 46ste jaarmarkt begon vanochtend al vroeg. Om 5.30 uur verschenen de eerste pony’s al op het marktplein. In tegenstelling tot het moderne internetkopen wordt in Heeten de handel dus nog eerst goed bekeken, beknepen en besproken, alvorens met handjeklap de koop wordt gesloten.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.