nog veel meer slechte fietspaden in salland

Flip Jonkman van Heikera had ook al via de site gereageerd op ons fietspadenverhaal. We hebben wat meer details gevraagd. En daar liep onze mailbox al vol met foto’s.

Het fietsbad bij landgoed de Colckhof bijvoorbeeld, heeft een heerlijk hekwerkje zo ergens halverwege. Of het fietspad langs de Lemelerveldseweg van Heino naar Lemelerveld. “Het vraagt heel wat stuurmanskunst als je daar wilt fietsen”, aldus Jonkman.

Maar er zijn meer van dit soort voorbeelden. Een bruggetje over de Soestwetering is een onding. Links of rechts het bruggetje op? Probeer het maar eens. Of een boom langs het fietspad van de Lemelerveldseweg bij Heino. Die wordt al maar dikker. Het fietspad wordt er niet makkelijker begaanbaar om.

Het is overigens niet overal doffe ellende. Er wordt soms wél aan de fietser gedacht. Soms zie je heel brede fietspaden. Tussen Laag Zuthem en Zwolle is een prima fietstunnel onder het spoor doorgemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.