Home / archiefcentraal / nog veel meer slechte fietspaden in salland

nog veel meer slechte fietspaden in salland

Flip Jonkman van Heikera had ook al via de site gereageerd op ons fietspadenverhaal. We hebben wat meer details gevraagd. En daar liep onze mailbox al vol met foto’s.

Het fietsbad bij landgoed de Colckhof bijvoorbeeld, heeft een heerlijk hekwerkje zo ergens halverwege. Of het fietspad langs de Lemelerveldseweg van Heino naar Lemelerveld. “Het vraagt heel wat stuurmanskunst als je daar wilt fietsen”, aldus Jonkman.

Maar er zijn meer van dit soort voorbeelden. Een bruggetje over de Soestwetering is een onding. Links of rechts het bruggetje op? Probeer het maar eens. Of een boom langs het fietspad van de Lemelerveldseweg bij Heino. Die wordt al maar dikker. Het fietspad wordt er niet makkelijker begaanbaar om.

Het is overigens niet overal doffe ellende. Er wordt soms wél aan de fietser gedacht. Soms zie je heel brede fietspaden. Tussen Laag Zuthem en Zwolle is een prima fietstunnel onder het spoor doorgemaakt.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.