nieuwe poging cda voor buslijn naar heeten

Het CDA heeft de provincie Overijssel namelijk verzocht een onderzoek uit te voeren naar de behoefte van het openbaar vervoer in de kleine kernen.

De provincie liet in mei van dit jaar al aan de gemeente weten, dat de verbinding tussen Raalte en Heeten niet in aanmerking komt voor een reguliere buslijn. Daarbij wees de provincie op de reizigersaantallen uit het verleden. De Raalter fractieleden van het CDA twijfelen eraan of deze aantallen nog representatief zijn, omdat het cijfers uit het verleden zijn. Daarom wil het CDA graag dat de provincie een nieuw onderzoek uitvoert.

Ook vraagt het CDA de provincie mee te denken in oplossingen om met name de kleine kernen in Overijssel te verbinden. Zij wijzen er daarbij op dat bereikbaarheid en toegankelijkheid twee belangrijke factoren zijn om de vitaliteit en leefbaarheid in de kernen te waarborgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.