Home / archiefcentraal / natuur fair voldoet aan hoge verwachtingen

natuur fair voldoet aan hoge verwachtingen

De Sallandse Natuur Fair zit er weer op. “Volgens mij was het wel redelijk druk”, aldus een bezoeker die ons een reeks foto’s toestuurde. Van anderen hoorden we dat het op de afslag naar landgoed Groot Zwaaftink voor de fair een drukte van jewelste was. Net als op het fietspad langs het kanaal dat een alternatieve, maar wel typische natuurfair-route is.

In de aanloop was al geschreven wat er zou komen. En het was er allemaal. Zo’n 140 kraampjes. Het publiek genoot volop. Van de zaagmachine, van de natuurstands, van de houtgestookte barbecue, van de kinderactiviteiten, van de activiteiten boven het kanaal, van de paardenfluisteraar, van de ezels, van het ganzen hoeden, van de koets met paarden ervoor, van alles.

Volgend jaar gaat de Natuur Fair extra groot uitpakken, omdat het Overijssels Kanaal dan jubileert vanwege 150 jaar bestaan. Dan krijgt het kanaal ook een extra accentje in het geheel.

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.