Home / archiefcentraal / naar school in elk geval niet met de auto

naar school in elk geval niet met de auto

De Luttenbergse basisschool Esmoreit stond donderdag in het teken van de landelijke dag ‘Op voeten en fiets naar school’. Het belang van een verkeersveilige schoolomgeving stond hierbij centraal. De bedoeling was ook om ouders te motiveren hun kinderen naar school te brengen te voet of per fiets.

Na het startsein door wethouder Haarman lieten de kinderen 300 ballonnen van VVN op. Vervolgens konden de kinderen hun fietsen of schoenen versieren. Er werden spelletjes gespeeld op de afgezette Butzelaarstraat en met krijt werd de straat versierd. Ter afsluiting gingen alle kinderen van de school met versierde voeten en fietsen, voorafgegaan door enkele politieagenten op mountainbikes, in optocht door het dorp.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.