Home / archiefcentraal / molenweg heino volledig op de schop

molenweg heino volledig op de schop

De Molenweg (de weg tussen Lierderholthuis en Heino) gaat komend voorjaar volledig op de schop. Het plan is om de weg te asfalteren en smaller te maken door middel van bermverharding in de vorm van grasbetonklinkers.

“In feite blijft de weg even breed als die nu is, door de zijvlakken smaller te maken hopen we de snelheid van het verkeer terug te brengen”, aldus een woordvoerder van de gemeente Raalte. De werkzaamheden worden waarschijnlijk pas volgend voorjaar uitgevoerd. “Als we het nu zouden oppakken, zouden we het oogstverkeer teveel belemmeren en de winter is nou eenmaal geen geschikte periode.”

Lees ook

Ansichtkaarten voor IJsselbiënnale

REGIO – Stichting Eetbaar Olst-Wijhe nodigt iedereen uit om ‘ansichtkaarten’ te maken van bijzondere plekken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.