ladies tour nog geen succes voor flexpoint

De Holland Ladies Tour verloopt voor het Team Flexpoint nog niet helemaal naar wens. Teamleider Jean-Paul van Poppel had vooraf aangekondigd dat de eindzege een realistisch doel was, maar vooralsnog kunnen zijn dames niet tippen aan de vorm waarin wereldkampioene Marianne Vos momenteel verkeerd. Gisteren zakte ook zij echter in de finale door het ijs, de ritzege ging naar Martine Bras van de Lotto Belisol-ploeg.

Team Flexpoint had voorafgaand aan de meerdaagse ronde gegokt op een eindoverwinning en minstens een ritzege, maar na vijf dagen koers lijken beide doelstellingen ver weg. Routinier Mirjam Melchers is de best geklasseerde renster op 34 seconden van de Duitse Judith Arndt. Vandaag koersen de dames een rondje Denekamp – Denekamp over 85 kilometer, waarna morgen de afsluitende tijdrit plaatsvindt.

Voor Loes Markerink uit Raalte verloopt de tour nog niet helemaal naar wens. Gisteren was er een parcours uitgestippeld op voor haar bekend terrein rond Nijverdal, maar ze miste uiteindelijk de aansluiting bij de kopgroep. Ze staat nu op een veertigste positie in het klassement op bijna twee minuten achterstand en hoewel ze bekend staat als goed tijdrijdster lijkt dit gat te groot om nog te overbruggen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.