korenbloem leerlingen wanen zich in circus

Het is feest op basisschool De Korenbloem in Raalte. Jaarlijks houdt de school een ‘Korenbloemdag’ en dit schooljaar is die dag vandaag. Met de hulp van Circus Kristal uit Amsterdam leren de kinderen allerlei circusacts.

Circus Kristal komt vaak op basisscholen. Samen met de gehele school verzorgt het team van Circus Kristal dan een unieke dag. De leerlingen kunnen zelf circusspelen met unieke attributen, bellenblazen op verschillende manieren, goocheltrucs leren en zelf schminken. Het circus vormt hierbij het hoofdbestanddeel. Aan het eind van de dag kunnen de leerlingen op eigen niveau datgene wat zij hebben geleerd laten zien aan ouders en andere bekenden.

Overigens zijn er veel ouders die een handje helpen, om de dag mogelijk te maken. Het speelplein is bomvol en ziet er kleurrijk uit met al die circusacts. Bekijk snel de foto’s, die wij kregen van Ben Biesterbos, voor een sfeerimpressie van de ‘Korenbloemdag’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.