Home / archiefcentraal / jong en oud vermaakt zich op tennispark

jong en oud vermaakt zich op tennispark

Op tennispark Ramele is gisteren het ‘Ouder-Kind Toernooi’ gespeeld. Rond de klok van 13.00 uur gingen de wedstrijden van start. Ondanks dat het een gezelligheidstoernooi is, om elkaar te leren kennen of beter te leren kennen, viert toch het fanatisme in goede zin hoogtij.

“Gezelligheid staat voorop, dat is ook wel te merken tijdens de wedstrijden waar gelachen wordt maar toch een aardige partij wordt gespeeld”, aldus de organisatie. “We hebben leuke en goede partijen gezien. Het is geweldig om waar te nemen dat ook de allerkleinsten leuk aan tennissen toekomen. Ouders spelen op de achtergrond, de kids staan zo’n dag helemaal centraal. Als je dan de banen eens afloopt merk je ook dat de kinderen best fanatiek zijn en dat mag ook.”

“Soms werden de ouders nog even gewezen op de spelregels of dat de ouders even de wind van voren kregen vanwege een stomme bal die werd geslagen. Je zou bijna kunnen zeggen dat er door een aantal kids nog even tennisles werd gegeven aan hun vader, moeder, opa, oma, tante of oom. Alle kinderen zijn ruim anderhalf uur aan het tennissen geweest. Als zij even moesten wachten, dan werd er gevoetbald.”

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.