hoftheater begint aan twintigste seizoen

Het Hoftheater start 27 september het twintigste theaterseizoen met de wereldpremière van het cabaretprogramma ‘Nee, da’s niks’ van de Lettelese cabaretgroep Zwiekoteboebo. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september volgen twee dezelfde voorstellingen. Alle voorstellingen van Zwiekoteboebo zijn overigens uitverkocht.

Inmiddels zijn van alle Hoftheatervoorstellingen al bijna twintig voorstellingen uitverkocht. De meeste voorstellingen zijn echter nog niet uitverkocht en daarvoor zijn uiteraard nog entreekaartjes te koop bij de VVV-ANWB in Raalte en via de website. Ook de actuele informatie is op de website te vinden.

Mensen die kaartjes hebben besteld en die geen bericht thuis hebben gehad, kunnen hierover informatie inwinnen bij de VVV-ANWB in Raalte (0572-3352406). De kaartjes van de mensen die wel bericht hebben gehad, liggen klaar bij de VVV in Raalte en moeten vóór dinsdag 25 september worden opgehaald.

Het Hoftheater heeft in de zomermaanden niet stilgezeten. In samenwerking met de eigenaar, de gemeente Raalte, is de vierde renovatiefase afgerond. De noordkant van het gebouw en diverse daken zijn vernieuwd en opgeknapt. In het hele gebouw hangen nu nieuwe, okergele, en brandvertragende gordijnen. En de stoelen in de onderste rij van de theaterzaal zijn allemaal tien centimeter verhoogd voor het uitzicht en het gemak voor de gehandicapten met gereserveerde plaatsen.

Verder is de artiesteningang met toiletten en kleedkamers na 40 jaar vernieuwd en opgeknapt. Naar verwachting zal het hele gebouw aan de zuidkant vanaf oktober in het grote licht worden gezet door een aantal krachtige spots. Dan zal het Hoftheater vanaf de rijksweg Zwolle-Nijverdal te zien zijn. Met vrijwilligers en beroepskrachten is weer een stapje gezet naar een geheel gerenoveerd Hoftheater, dat weer een tijdje mee kan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.