herfst of niet hier is nog een vakantiefoto

We hebben de actie ‘Zet je vakantie centraal’, die wij samen met Globe houden, nog altijd niet afgesloten. En dus is het ook nog steeds mogelijk je vakantiefoto in te sturen, om kans te maken op die reischeque van 200 euro.

Joyce Hendriks en Linda Peppelman dingen in ieder geval mee naar die Globe-cheque, want zij stuurden ons nog een ‘verlate’ vakantiefoto. Eigenlijk is de foto helemaal niet verlaat, want de twee dames zijn immers net terug. “Tja, je moet wat als de weergoden het in Nederland de gehele zomer laten afweten.” En dus trok het duo naar het zuiden. “Vorige week zaten wij nog heerlijk op het strand van het Spaanse Calella. Lekker aan zee in de zon.”

’s Avonds een lekker cocktailtje op het terras en Joyce en Linda waren helemaal tevreden. “Helaas zit de vakantietijd er weer op en gaan we maandag weer lekker aan het werk.” Joyce richting de Hema in Raalte en Linda bij Laurens op kantoor in Dieren. “Gelukkig hebben we de foto’s nog. En nu maar weer sparen voor het volgende tripje.”

Tot slot nog een belangrijke mededeling. Salland Centraal maakt volgende week de winnaar bekend van de actie ‘Zet je vakantie centraal’. Dus heb je nog een fraaie vakantiefoto liggen, mail hem dan zo snel mogelijk naar de redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.