Home / archiefcentraal / heeten weekend lang in ban van handbal

heeten weekend lang in ban van handbal

Gisteren om klokslag 17.00 uur werd in de sporthal van Heeten gefloten voor de start van het Techvisie Jeugdhandbaltoernooi, waarbij de C-jeugdteams aan de beurt waren. De eerste wedstrijd ging tussen de speelsters van Orangerie Wijhe en thuisploeg Plus Severijn Heeten.

Orangerie Wijhe begon goed en nam vrij snel een voorsprong. Maar geleidelijk aan wisten ook de speelsters van Plus Severijn Heeten beter in de wedstrijd te komen en konden ook enkele keren fraai tegenscoren. Uiteindelijk was het team van Orangerie Wijhe toch sterker en won verdiend met 8–4.

DSVD Deurningen, Olympia Hengelo en E & O uit Emmen kwamen gisteravond ook in het veld. Er werd met veel enthousiasme gespeeld, er was veel strijd om de bal en er werd ook driftig gescoord in de verschillende wedstrijden. Maar gaandeweg de avond bleek dat het spelen van vier zware wedstrijden op één avond voor deze leeftijdsgroep nog wel net een beetje te veel van het goede is.

Uiteindelijk bleek het team van Orangerie Wijhe voor iedereen te sterk. Onder toeziend oog van de aanwezige supporters werden na afloop de prijzen uitgereikt door voorzitter Erwin Schaapveld. Winnaar werd dus Orangerie Wijhe. Plus Severijn Heeten werd tweede, DSVD derde, E & O vierde en Olympia vijfde. Tot meest talentvolle speelster van de avond werd Anne Slegten van Orangerie Wijhe aangewezen. De meest talentvolle keepster werd Mandy Weidijk van E & O. Op www.handbalheeten.nl zijn uitslagen en verdere wedstrijdschema’s te vinden.

Vandaag vanaf 10.00 uur komt de B-jeugd in het veld. Vanaf 18.00 uur begint de A-jeugd, die het toernooi op zondag zal afsluiten.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.