heeten festival junior grandioos feest

Het traditionele Heeten Festival voor jeugd en senioren staat ook dit jaar weer gepland op de vrijdagavond (28 september), maar gisteravond was het al de beurt aan de junioren.

In een volle tent genoot het publiek van meer dan tweehonderd artiesten. Deze waren opgesplitst in twee groepen, groep 4-5-6 en groep 7 en 8 van de basisschool. Ondanks het enorme aantal deelnemers wist de organisatie de avond strak te laten verlopen. Heeten Festival Junior werd hierdoor een leuke afwisseling, met optredens van Kinderen voor Kinderen, naar Highschool The Musical tot Jumpstyle. En er was zelfs een live drumsolo.

Net als het Heeten Festival Junior was, eerder die dag, ook de Rolstoelwandeltocht van vereniging De Zonnebloem een succes. De deelname was goed. Enig smetje op de middag was een klein regenbuitje. Speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers, die hebben geholpen met het duwen van de rolstoelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.