handbaltoernooi met vooral winnaars

De Heetsense handbalvereniging Plus/Severijn heeft een prima verlopen handbaltoernooi achter de rug. Eigen jeugd kwam goed aan haar trainings-trekken in het zwaar bezette toernooi. Het Carmel College kreeg prima kansen haar handbalschool aan de bak te zien. En scheidsrechters in opleiding kregen een prima stageplek aangeboden.

Het A-jeugd toernooi van het Techvisie Jeugdhandbal toernooi ging zaterdagavond van start, toen de B’s nog onder de douche stonden en de C’s een dag eerder al klaar waren. Het werd een enerverende avond, waar een spannende zondag aan vast werd geknoopt. Zowel Plus/Severijn Heeten A1 als CHTC (de Carmel-handbalsters) konden echter geen potten breken.

Voor het publiek was de onderlinge wedstrijd van die twee nog wel het leukst te zien. Onder de talenten van CHTC bevinden zich namelijk behoorlijk wat Heetense speelsters. Al snel bleek het klasseverschil erg groot en na een 1-9 ruststand liep CHTC uit naar een 6-16 overwinning. VOC werd uiteindelijk kampioen. CHTC tweede, Heeten één na laatste.

Voor meer wedstrijdverslagen en alle uitslagen verwijzen we naar staging2.handbalheeten.nl. Aart Plessius van de Heetense handbal heeft ons het hele weekend van tekst en foto’s voorzien. Op die manier kan heel Salland zijn activiteiten breed aandacht geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.