geslaagde landschap overijssel tocht

Weinig zon en een flinke bries… Het weer kon beter, toch stapten gisteren nog zo’n 300 mensen bij Zaal Oortwijn in Heino op de fiets voor de Landschap Overijssel Tocht, die de Heinose Fietstoerclub Heikera in samenwerking met Zuivelboerderij de Knapenvelder organiseerde. De deelnemers hadden de keuze uit 20 en 40 kilometer. Toerleider Willy Bildt had twee prachtige tochten uitgezet, met beiden een pauze bij de Knapenvelder.

De 40 kilometer maakte twee extra lussen. Eén daarvan richting de Elshof, de ander richting Lemelerveld. Bij binnenkomst wachtte de deelnemers een fraaie medaille.Voor het eerst konden zij, op een groot papier, de route nog eens op hun gemak nalezen. Over het algemeen kan Heikera tevreden terugkijken op een zeer geslaagd fietsseizoen, met forse aantallen deelnemers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.