fotoreportage van rohda met alle goals

Voorafgaand aan een voetbalwedstrijd is het vaak mooi om te zien, hoe druk fotografen in de weer zijn. Ze stellen zichzelf vaak de vraag: Aan welke kant ga ik zitten? Tja, je weet immers nooit aan welke kant de doelpunten vallen.

Fotograaf Annet van Raalten had er gisteren in ieder geval een neusje voor. Ze was gisteren bij het duel van Rohda tegen AGOVV en legde alle vijf de doelpunten vast. Kijk daarom snel in de fotoreportage bij dit artikel. “Er staat één foto bij waarvan jullie misschien denken dat het een doelpunt is”, vertelt Annet. “De keeper duikt daar naar een bal, helaas ging ie voorlangs. Zou een mooi doelpunt zijn geweest!” Naast foto’s van Annet zitten er in de fotoreportage ook een aantal kiekjes van Jan de Haan.

Overigens zijn wij van Salland Centraal heel blij met foto’s zoals we die krijgen aangeleverd van sportliefhebbers als Refik Köse (SV Raalte), Corrie Jansen, Jan de Haan en Annet van Raalten (allen Rohda). Wij nodigen iedereen dan ook uit om foto’s aan te leveren van zijn of haar eigen sportclub. En dat hoeven zeker niet alleen voetbalplaatjes te zijn!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.