fotoreportage sponsortocht naar mettingen

“Het was een grandioos succes”, aldus de organisatie (Stichting Raalte Actief) van de ‘Sponsortocht Raalte-Mettingen’. Afgelopen zaterdag stapten maar liefst 310 deelnemers op de fiets voor een tocht over 135 kilometer naar het Duitse Mettingen, om aldaar een groot feest te bouwen.

Naast de fietsers, was er natuurlijk de ‘Loopgroep Mettingen’ van de brandweer en niet te vergeten de wandelaars van de familie Ten Hove. Het was al met al dus weer een grandioos evenement. De fotografen Hein Platje en Henk van der Vegte maakten een groot aantal fraaie foto’s van de dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.