fietsers op weg van raalte naar mettingen

De eerste fietsers (van de in totaal 310) voor de sponsortocht naar Mettingen, zijn vanmorgen om acht uur op weg gegaan. De tweejaarlijkse sponsorfietstocht, georganiseerd door de Stichting Raalte Actief, zamelt dit jaar geld in voor KansPlus, de vereniging van ouders en verwanten van mensen met een beperking.

Het sponsorgeld is eigenlijk al ingezameld, want teams betalen dat in ruil voor mee te mogen doen. Fietsen van Raalte naar Mettingen is namelijk iedere keer weer een feest. Gezellig vooraf, gezellig tijdens de tocht, gezellig in Mettingen waar iedere keer weer een feestje wordt gebouwd.

Hoeveel geld de tocht netto oplevert zullen we vast later nog horen. De onkosten zijn in elk geval laag, want voor veel van de kosten zijn ook dit jaar weer gulle sponsoren gevonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.